Ο συγκεκριμένος ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την βέλτιστη εμπειρία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies.
Βιβλινος
Ερυθρος
Ο Βίβλινος Οίνος παράγεται από μία «άγνωστη» ερυθρή ποικιλία, που βρέθηκε στην περιοχή του Παγγαίου. Μετά από χρόνια έρευνας και έλεγχο ταυτοποίησης DNA, αποδεικνύεται πως πρόκειται για μια παλιά ελληνική ποικιλία που δεν ταυτίζεται με καμία άλλη σύγχρονη ελληνική ή ξένη ποικιλία.
Για την οινοποίησή του ακολουθήθηκε κλασική ερυθρή οινοποίηση και παλαίωση σε δρύινα βαρέλια για 12 μήνες.
Διαθέτει βαθύ ερυθρό χρώμα.
Σερβίρεται στους 16-18οC και επιδέχεται μακρά παλαίωση τουλάχιστον 10 ετών.
Tρεχουσα Σοδεια