ΕΚΔΗΛΩΣΗ FOUR TERROIRSΚτήμα Γεροβασιλείου / Κτήμα Βιβλία Χώρα / Κτήμα Μικρά Θήρα / Κτήμα Δύο Ύψη
Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, τέσσερα Κτήματα υποδέχθηκαν τους επαγγελματίες του κλάδου του κρασιού στην εκδήλωση «Four Terroirs», μία οινογευστική περιήγηση, που φιλοξένησε 50 κρασιά από την Επανομή, το Παγγαίο, τη Θηρασιά και την Ηλεία, και δύο μοναδικά masterclasses με θέμα «Ταξίδι στο χρόνο».
Στο νεοκλασικό κτήριο Amalias 36, στην Αθήνα, το Κτήμα Γεροβασιλείου και το Κτήμα Βιβλία Χώρα παρουσίασαν όλα τα κρασιά τους καθώς και κάποιες ειδικές εμφιαλώσεις και ιδιαίτερες ετικέτες, ενώ, οι 400 και πλέον επισκέπτες επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, για πρώτη φορά, τα κρασιά των νέων κτημάτων Μικρά Θήρα από τη Θηρασιά της Σαντορίνης και Δύο Ύψη από την Ηλεία της Πελοποννήσου.
Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης ήταν τα δύο masterclasses, όπου, με συντονιστή τον Master of Wine Γιάννη Καρακάση και οικοδεσπότες τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου και τον Βασίλη Τσακτσαρλή, ένας περιορισμένος αριθμός επισκεπτών παρακολούθησε μία σπάνια γευστική δοκιμή με λευκά και ερυθρά κρασιά παλαιών σοδειών των Κτημάτων Γεροβασιλείου και Βιβλία Χώρα.
Τα εδέσματα που συνόδευσαν τα κρασιά της εκδήλωσης είχαν τη σφραγίδα του σεφ Λευτέρη Λαζάρου. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες Miele, Soul Kitchen και Deals SA